Acest Site foloseste Cookie. Citeste Prelucrarea datelor cu caracter personal!

DESPRE NOI

Peste 20 de ani de experiență în domeniul hidroizolatiilor

Lucrăm cu cele mai mari piețe de construcții din Bulgaria și din străinătate

Produse certificate de Institutul Bulgar de Cercetari Stiintifice in Domeniul Constructiilor

In 2013 am fost nominalizati la premiul Sigiliul de aur pentru management european si Cartea de aur

Compania Valkov a fost înfiinţată în anul 1993 în Oraşul Ruse din Bulgaria iar activitatea sa principală reprezintă producţia şi comercializarea de materiale pentru protecţie împotriva coroziunii şi a produselor pentru hidroizolaţii.

Datorită experienţei îndelungate, compania a dezvoltat o nouă generaţie de materiale ecologice pentru hidroizolaţii care răspund pe deplin celor mai moderne cerinţe europene. Compania este un lider recunoscut în Bulgaria pentru producţia de materiale hidroizolatoare lichide.

Image

În 2013, compania „Valkov” a fost nominalizată la premiul „Sigiliu de aur pentru management european “ și la premiul „Cartea de aur“ pentru contribuția adusă la economia bulgară, acestea fiind acordate de către “ Consiliul comunității europene de afaceri”. Premiul „Sigiliu de aur pentru management european “ este acordat organizațiilor care au contribuit la dezvoltarea științei, culturii și economiei. Printre companiile care au primit acest premiu putem enumera Carlsberg Bulgaria, Nestle Bulgaria, IBM Bulgaria, HP Bulgaria, Glavbolgarstroy, Ideal Standard, Ecopharm.

Fiecare dintre produsele companiei Valkov deţine o Agrementare Tehnică emisă de către “Institutul de cercetări științifice în domeniul construcțiilor" din orașul Sofia, ceea ce garantează înalta calitate a respectivelor produse hidroizolatoare.

Compania colaborează cu unele dintre cele mai mari pieţe de construcţii din Bulgaria. Încă de la începutul anului 2012 produsele companiei sunt distribuite şi comercializate în România, Croaţia, Serbia şi Anglia.

Clasificare produse dupa aplicabilitate:
Hidroizolații terase: Akroflex
Akroflex NEO
Akroflex 2K PU-T

Hidroizolatii fundatii: Akroflex Neo
Akvabit 2

Protectii pentru pardoseli: Akroflex 2K PU-UV
Akroflex 2K PU-T

Hidroizolatii pentru incaperi subterane (beciuri,crame) Akrolit 2K E