Acest Site foloseste Cookie. Citeste Prelucrarea datelor cu caracter personal!

AKROFLEX 2К PU-UV

POLIURETAN BICOMPONENT CU REZISTENŢĂ RIDICATĂ LA UZURĂ.

APLICABILITATE

“Akroflex 2K PU-UV” se aplică ca acoperire pentru pardoseli din beton şi are o rezistenţă ridicată la uzura şi la agenţi chimici. Pe suprafaţa tratată cu “Akroflex 2K PU-UV” pot circula autovehicule, stivuitoare şi alte utilaje, fără să compromită integritatea şi durabilitatea acestuia. Produsul are o aderentă excelentă la diverse tipuri de materiale de construcţii. Paleta de culori disponibilă pentru acest material este : incolor, alb, gri, cărămiziu dar şi alte culori particularizate sunt disponibile pentru comenzi mai mari de 1000 Kg.

MOD DE UTILIZARE

“Akroflex 2K PU-UV”se aplică uşor şi rapid cu pensula sau cu rola. Compoziţia se utilizează în starea în care a fost livrata. Înainte de utilizare este necesar să se amestece comp. A şi comp. B cu ajutorul unui malaxor lent. Timp de aplicare a amestecului dintre cele două componente este de: până la 30 minute. Suprafaţa pe care se aplică produsul “Akroflex 2K PU-UV” trebuie să fie uscată, bine curăţată, netedă şi stabilă. Se aplică în câteva straturi, respectandu - se următoarea ordine tehnologică:

  • Grunduire - cu ajutorul unei pensule sau unei role aplicaţi uniform pe suprafaţa tratată grundul poliuretanic Akrolit 2K-E, peste grundul bine uscat se aplică primul strat al acoperirii.
  • Se aplică încă un strat de “Akroflex 2K PU-UV”, peste stratul anterior bine uscat. Atunci când se utilizează pentru acoperirea podelelor parcărilor este necesar ca peste ultimul strat de “Akroflex 2K PU-UV”,atunci când este încă umed să se aplice un strat de nisip de quartz cu scopul de a mări aderenta între vehicul şi suprafaţa pardoselii.

ATENTIE! Când umezeala din beton este mai mare de 5% este necesară aplicarea grundului Akrolit 2K-E.
Acest produs are rezistență UV.

Clasificare produse dupa aplicabilitate:
Hidroizolații terase: Akroflex
Akroflex NEO
Akroflex 2K PU-T

Hidroizolatii fundatii: Akroflex Neo
Akvabit 2

Protectii pentru pardoseli: Akroflex 2K PU-UV
Akroflex 2K PU-T

Hidroizolatii pentru incaperi subterane (beciuri,crame) Akrolit 2K E
Image

CONSUM TOTAL

Consum total : aplicat pe beton : 0,7 până la 1 kg/m² ( 3 straturi ). 

AMBALARE ŞI DEPOZITARE

Trebuie depozitat într-un loc uscat şi răcoros, cu temperaturi cuprinse între 5°C şi 30°C.
Ambalare : Cutii din metal de 5Kg si 20Kg.

TERMEN DE VALABILITATE:

6 luni de la data inscripționată pe ambalaj.

Suprafețe tratate cu Akroflex 2K PU-UV: